• 40ste editie van het jeugdkorfbaltoernooi geslaagd

  Op zaterdag 2 september vond voor de 40e keer het jeugdkorfbaltoernooi plaats. Het toernooi ging om 10.00u van start met een welkomstwoordje van de toernooicommissie. Hierbij was ook wethouder Johan van Gerwen aanwezig. Onder zijn toezien werd het rookvrij-vriendelijk sportpark officieel geopend (meer info hierover kunt u op de website terugvinden).

   

  37 teams begonnen aan hun eerste wedstrijden van het seizoen. Een ideale manier voor de meiden om zich klaar te stomen voor de competitie, die volgende week van start gaat. Met slechts een paar trainingen in een nieuw team en/of met een nieuwe coach is het altijd even spannend of er wel gescoord gaat worden. Enkele kinderen stonden zelfs voor het eerst in tenue op het veld of speelde voor de eerste keer met een grote bal of hogere paal. Gelukkig vielen er genoeg doelpunten, onder luid support van vele ouders, en opa’s en opa’s.

   

  Om deze 40e editie te vieren kregen de speelsters in de pauze een heerlijk ijsje, waarna zij aan de laatste 3 rondes konden beginnen. Na de prijsuitreiking om 14.00u werd er zoals elk jaar nog een mooie bal vergeven als hoofdprijs van de lotjesverkoop.

  Wij kijken terug op een geslaagd korfbaltoernooi en wensen alle jeugdteams veel succes en plezier voor komend seizoen en wij zien jullie graag terug op 31 augustus 2024 voor de 41e editie!