Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

PROEFLES KORFBAL

PROEFLES VOETBAL

header kantine1

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van de website van SCMH.NL besteden, is het mogelijk dat de informatie die op de website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op de website van SCMH.NL wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker van de website mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere in de website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van SCMH.NL.

Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op de website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Wij sluiten iedere aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website van SCMH.NL, of met de tijdelijke onmogelijkheid om de website te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van de website van SCMH.NL is verkregen.

Pupillen van de week | voetbal Pepijn van der Ark en Marnix van Oeffelen

marnix pepijnMarnix en Pepijn waren afgelopen zondag 6 juni (2e pinksterdag en laatste wedstrijd van het seizoen 2021-2022) Pupillen van de Week tijdens de thuiswedstrijd van SCMH1 tegen Gassel 1.

 

Een winderige en soms regenachtige middag, maar dat deerde de jongemannen niet. Ze begonnen fanatiek aan de warming-up. Daarna naar de scheidsrechter om de bespreking met de assistent-scheidsrechters mee te maken en met ieder een bal in de hand mochten Pepijn en Marnix met de scheidsrechter het wedstrijdveld op.

 

Handjes schudden, de toss en daarna maakten ze samen al dribbelend een mooie goal.

In de dug out mochten ze de wedstrijd volgen. Jammer dat SCMH 1 de wedstrijd niet won maar de middag was er voor Pepijn en Marnix niet minder leuk om.

Na afloop van de wedstrijd kregen Marnix en Pepijn ieder een certificaat en een voetbal, waarop staf en alle spelers van die middag hun naam gezet hadden.

Pepijn en Marnix bedankt voor de leuke middag en veel succes verder bij jullie eigen team bij SCMH.

 

 

Verslag SCMH 1

loading...
Verslag SCMH 1

Lopende acties

loading...
Acties

Vrienden van SCMH

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6

Vrienden van SCMH

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9