• De korfbaldames winnen overtuigend tegen KVS'17

    Vandaag staat de wedstrijd tegen KVS'17 op het programma. Na het verlies van vorige week staat SCMH vandaag maar 1 ding te doen. Het moet winnen om om de bovenste plekken mee te blijven doen. De eerste aanval van SCMH wordt mooi uitgespeeld en beloond met een doelpunt 0-1. De volgende aanval is ook meteen raak, een mooi kort kansje wordt netjes afgemaakt, 0-2. Hierna heeft KVS'17 een antwoord, 1-2. SCMH vergroot de voorsprong door 4 mooie afstandsschot en een strafworp te scoren. Met een stand van 1-7 gaan we de rust in.
    Na de rust scoort KVS met een strafworp 2-7. SCMH heeft hier weer een antwoord op met een afstandsschot, 2-8. Hierna loopt SCMH verder uit naar 2-12. KVS scoort ook nog een keer, 3-12. Hierna scoort SCMH weer na een mooi uitgespeelde aanval 3-13. KVS 4-13. In de allerlaatste seconden van de wedstrijd scoort SCMH nog een heel ver afstandschot waardoor de eindstand uitkomt op 4-14.
    Een ruime overwinning met maarliefst 10 doelpunten verschil! Het harde werken werd vandaag beloond en geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden waarin de competitie bepaald gaat worden.
    Zondag 7 mei spelen we om 13:30 thuis tegen Merselo. Alle support is dan welkom!