• De korfbaldames winnen hun tweede competitiewedstrijd

  Vandaag staat de wedstrijd tegen Tovido op het programma. We hebben 2 pupillen, Saar en Evi.

  Op het begin van de wedstrijd laat Tovido meteen van zich horen en loopt snel uit naar een score van 0-2. SCMH moet nog even wakker worden, maar komen door 2 snelle doelpunten tot een gelijke stand 2-2. Beide ploegen hebben daarna moeite om de korf te vinden. Er wordt 12 minuten niet gescoord. Maar dan loopt SCMH toch uit naar 4-2. Tovido reageert en komt terug tot 4-4, het gaat gelijk op. SCMH weet de voorsprong toch weer te pakken en gaan de rust in met 7-5. 

  De eerste 10 minuten van de tweede helft wordt er niet gescoord. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd, Tovido komt terug tot 7-7. Het blijft de rest van de wedstrijd op en neer gaan maar uiteindelijk weet SCMH de punten binnen te halen met een stand van 10-9. 

  Guusje en Lieke bedankt! 

  Volgende week zondag (24-9) speelt SCMH uit tegen Eyckelkorf 1 om 10:15. Hopelijk tot dan!

   

  Pupil van de week korfbal. 

  Het seizoen is weer begonnen. SCMH 1 is de competitie goed begonnen met 2x winst. 

  Zoals gewoonlijk hebben ze bij iedere thuiswedstrijd een pupil van de week. Deze week hebben ze 2 pupillen en dat zijn Saar Kanters en Evi Post. 

  Saar is 8 jaar en speelt in de E2 van SCMH. Haar favoriete speelster is Liz. Ze vindt korfbal leuk omdat ze dan lekker veel mag rennen. Naast korfbal doet ze graag dansen, drummen en buiten spelen. Ze vindt het heel leuk dat ze pupil van de week mag zijn.  

  Evi is ook 8 jaar en speelt net als Saar in de E2 van SCMH. De favoriete speelsters zijn Lynn en Yasmine (hun trainsters). Ze vind korfbal leuk omdat ze dan kan scoren, samen met het team.