• SCMH 1 - GASSEL 1 Eindstand 5-0 Verslag Ron van de Laar

  Op zondagmiddag 30 april stond de voetbalwedstrijd tussen SCMH en vv Gassel op het programma. SCMH was na een aantal mindere resultaten op zoek naar de aansluiting bij de subtop en gebrand op een goed resultaat, terwijl hekkensluiter vv Gassel op het punt staat van degraderen en dus eigenlijk sowieso moest winnen. Vorig seizoen ontsnapte vv Gassel ternauwernood aan degradatie, mede dankzij een verrassende overwinning bij SCMH in slotwedstrijd van de competitie.

  Maar van enige spanning bij deze wedstrijd was nauwelijks sprake. Want SCMH begon de wedstrijd fel en dat resulteerde al snel in een doelpunt. Binnen vijf minuten wist Roy van den Bogaard de Gasselse keeper te passeren na een mooie solo. Daarna bleef SCMH de druk opvoeren en na tien minuten spelen stond het al 2-0. Paul Daandels wist de Gasselse keeper af troeven met een kopbal na een voorzet vanaf de flank. Na een half uur spelen was het opnieuw raak voor SCMH. Wederom was het Paul Daandels die de Gasselse keeper wist te passeren met een kopbal na een corner. Hiermee kwam de ruststand op 3-0 in het voordeel van SCMH.

  In de tweede helft probeerde vv Gassel nog wel terug te komen in de wedstrijd, maar het mocht niet baten. In de 75e minuut ging het weer mis voor vv Gassel toen ze een eigen doelpunt maakten na geklungel in de defensie. Hiermee kwam de stand op 4-0 in het voordeel van SCMH. Het slotakkoord was voor Stan Rovers van SCMH. Hij wist met een listige vrije trap via een stuit de bal in de korte hoek achter de keeper van vv Gassel te krijgen. Hiermee kwam de eindstand op 5-0 in het voordeel van SCMH.

  SCMH was blij met deze overwinning en hoopt met deze drie punten de weg omhoog te vinden in de competitie. Voor vv Gassel wordt het de komende weken nog een spannende strijd om degradatie te voorkomen.

   

  voor de foto's ga je naar https://photos.app.goo.gl/jMzc8oaXxEkgLRLM8