• Hallo allemaal,

    Op 25 februari was in sporthal de bunders het G-team toernooi van SCMH. Vanuit verschillende plekken in Nederland en zelfs uit België kwamen de spelers aan met een grote lach aan in de sporthal, iedereen had er zin in.

    Het toernooi begon met een warming-up samen met de mascotte Doellie op het ‘vliegerlied’. Alle spelers en coaches deden actief mee, waardoor we warm aan de wedstrijden konden beginnen. Tijdens het toernooi spatte de sportiviteit en het plezier van de spelers af. Er werd gejuicht en geklapt voor elkaar en soms zelfs de bal af gegeven, zodat iedereen kon scoren. Ook kon iedereen die wilde bij Doellie een knuffel halen, een grom oefenen of mee op de foto gaan. Nadat alle wedstrijden waren gespeeld had iedereen een medaille verdiend en was er groot applaus voor alle vrijwilligers en alle spelers. We kunnen terugkijken op een mooie dag!

    We willen iedereen bedanken die zich hebben ingezet voor dit toernooi, zoals de scheidsrechters, omroepers, Doellie en degene die ervoor hebben gezorgd dat er een kantine was.

    Groetjes,
    Alle spelers en coaches van SCMH G1