• Harrie Dobbelsteen overleden

    Op woensdag 22 mei j.l. is Harrie Dobbelsteen overleden. Harrie was SCMH-lid van het eerste uur. Bij de oprichting van de vereniging in 1957 meldde hij zich aan en heeft, totdat hij zijn schoenen aan de wilgen hing, altijd voor SCMH gespeeld. Die schoenen waren wel zijn kenmerk: Harrie voetbalde uiteindelijk bij de senioren op schoenen met maat 49! Na zijn jeugdperiode heeft hij meerdere jaren in de selectie, SCMH 1 en SCMH 2, gevoetbald. Met SCMH 1 is Harrie in seizoen 1970-1971 kampioen geworden. Zijn meeste wedstrijden heeft hij echter in het tweede team van de vereniging gespeeld. Hierin heeft hij als aanvoerder vele jaren een belangrijke rol vervuld.

    Met de oprichting van de Supportersclub is Harrie daarin een rol gaan spelen. Zijn verantwoordelijkheid binnen de Supportersclub was de verkoop van de lotjes voor de loterij. Hiermee kon men een levensmiddelenmand winnen. Samen met zijn maat Jan de Wit liep hij bij thuiswedstrijden een rondje rond het veld, om zoveel als mogelijk lotjes aan de man/vrouw te brengen. Samen lukte het hen, met de nodige humor, om hiermee een mooie cent in het laatje van de club te brengen. De opbrengsten werden besteed aan (voetbal)doelen binnen de vereniging. Verder sprong Harrie, als het nodig was, bij tijdens de maandelijkse kaartavonden in der winterperiode.

    Met Harrie verliezen we een lid, die voor velen een bekend gezicht was. Zelf was ie ook altijd belangstellend en kon van vroegere tijden mooie verhalen vertellen.

    Bestuur en leden van SCMH wensen Annie en verdere familieleden in deze zware periode heel veel sterkte toe.