• Jeugdtoernooi voetbal was een groot succes

    Afgelopen weekend was het sportpark van SCMH goed gevuld met meer dan 50 jeugdteams uit de omgeving voor het jeugd-voetbaltoernooi. Na jaren afwezigheid is het nieuw leven in geblazen, en met succes!
    Op vrijdagavond werd er afgetrapt met de teams van JO-16 en JO-19. Zaterdag stonden de jongens en meiden van JO-11- JO-13 en JO-15 op het veld. Omdat het ook het nationale voetbalweekend vanuit de KNVB was, waren zij even present voor wat extra media-aandacht en ze waren enthousiast over het goed georganiseerde toernooi. Veel ouders en supporters, ook uit de omliggende dorpen, kwamen de jeugdspelers aanmoedigen.
    Op zondag was het aan de jongste kinderen van JO-7 t/m JO-8 om te strijden voor die schitterende beker en medailles. Het bleef deze dag droog en het was zelfs zonnig in de middag, perfect weer voor het sporters en supporters. De JO-9 en JO-10 sloten het toernooi af met ook hier voor beste teams een mooie beker.
    Dank aan alle vrijwilligers en sponsoren die deze dag tot een succes hebben gemaakt, op naar de volgende editie in 2025!