| Afgelastingen

KVS 12 - 19 SCMH

Vandaag stond KVS op het programma. Na een paar weken rust en natuurlijk de carnaval gingen wij goed uitgerust naar Schijndel. De vorige wedstrijd ging erg gelijk op. SCMH kon toen toch de punten pakken vanwege de doelpunten die uiteindelijk wel vielen. We wisten dus dat we fel moesten beginnen. Zo gezegd, zo gedaan. SCMH begon met een goede start. Na een kwartier stonden wij 0-4 voor. SCMH stond vol vertrouwen en de doelpunten vielen, zo kon KVS nog niet helemaal in hun spel komen. Toch kon SCMH het spel niet helemaal vasthouden en kwam KVS terug. Net voor de rust kreeg de scheidsrechter een harde bal tegen haar slaap aan. Zij heeft de 1e helft nog af kunnen fluiten maar had in de rust te veel last. Gelukkig was er een andere scheidsrechter voor in de plaats gekomen. KVS kwam zelfs terug op 8-9. Gelukkig kreeg SCMH op het juiste moment weer het vertrouwen en de felheid. De doelpunten vielen en zo konden wij de score nog uitbreiden. We brachten de punten mee naar Mariaheide.

 

Korfrakkers 3 – SCMH 2

Vandaag staat de wedstrijd in Erp tegen de Korfrakkers voor de deur. Vanwege het coronavirus wordt er vooraf besloten dat er geen handjes geschud worden voordat de wedstrijd begint en met wissels. De wedstrijd beginnen we met een doelpunt aan onze kant van Sanne, maar al snel loopt Korfrakkers uit naar 3-1. Het lukt ons niet goed om in ons eigen spel te komen dat merken we dan ook in met nog drie doelpunten van Sanne en een van Dinfy gaan we met 9-5 de rust in.

Na een opbeurend praatje van Hary beginnen we de tweede helft met weer een doelpunt aan onze kant van Lindi. Helaas laten we de dames van De Korfrakkers uitlopen naar 11-6 waardoor het moeilijk wordt om ze nog in te halen. Door hard werken weten we tocnh tot 12-9 terug te komen door een strafworp van Sanne, doorloopbal van Lindi en een afstandschot van Marja. Het lukt ons hierna helaas niet om tot 12-10 terug te komen. De Korfrakkers maakt er 13-9 van. Uiteindelijk kunnen we nog twee keer scoren, afstandschot van Lindi en vrije worp van Dinfy. We willen nog door maar helaas fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. Jannie, Sam en Suze, super bedankt voor het meespelen!

 

Swift 3 - Scmh 2
Vandaag stond swift op het programma. We hadden alvorens de wedstrijd een gebrek aan allemaal fitte speelster dus het beloofde een hele uitdaging te worden.
Carlijn weet de wedstrijd te openen met een korte kans 0-1. Helaas had swift hier meteen een antwoord op. 1-1. Helaas viel Reggie na 20 min uit door een blessure. We creëerde mooie kansen en de stand bleef gewaagd aan elkaar met 2 doelpunten van Elle. Rust 6-7.
In de rust hebben we onder leiding van onze coach Harry besproken hoe we de 2 e helft in moesten gaan gezien we een aantal niet fitte speelsters hebben. We lieten mooie aanvallen zien en na 20 min zijn we met 7 vrouwen verder gaan spelen. Het einde was zeer spannend! We hebben gevochten en geknokt voor de punten en laten zien dat we er als een team stonden. Eindstand 10-10!

SCMH B1 VS NDZW B1
Wissels: Lobke en Anne-fleur
De wedstrijd is nog maar net begonnen en al snel maakt NDZW 2 doelpunten. In de aanval van SCMH word er veel voetbal gemaakt en kregen NDZW snel weer de bal. In de 16e minuut scoorde Linde doormiddel van een doorloopbal. Daardoor werd het 1-2. Vlak daarna scoorde NDZW weer een doelpunt en werd het 1-3. Mayte maakte een afstandsschot en die zat. NDZW heeft nog een paar keer gescoord, maar SCMH geeft niet op. De bal word steeds goed naar het andere vak gebracht door SCMH. We kregen al snel een vrijeworp. Die mislukte jammer genoeg wel. Vlak daarna kreeg NDZW een strafworp en die zat.

                                               2E HELFT Wissels: Roxanne en Indy.

Al snel scoorde NDZW en werd het 2-6. Fenne stond in de aangeef en Lobke ging voor de doorloopbal en die zat. Roxanne wisselde me Noortje. NDZW heeft weer een paar keer gescoord. En maakte 3-10. Lobke onderschepte de bal een werd aangeef. Mayte maakte een doorloopbal en die zat 4-10. SCMH kreeg weer een vrijeworp en Lobke nam die. Jammer genoeg zat die niet. De laatste minuut ging in , maar niemand scoorde meer.

SCMH E1 - Rooi E1
De eerste thuiswedstrijd in t nieuwe jaar. We moesten spelen tegen Rooi E1.
We begonnen goed en aanvallend.
Eef scoort de 1-0. En ook de 2-0, super knap.

We hebben 3 wissels op de bank zitten.
Na de rust scoort Eef de 3-0 en Geeke scoort t vierde doelpunt. Wat spelen we goed meiden.
De laatste fase van de wedstrijd komt Rooi terug en komen tot scoren. Het word nog spannend dat Rooi weer scoort en de stand 4-2 word.
De laatste minuut van de wedstrijd en Jade scoort nog super knap de 5-2. Gewonnen!!!
Meiden super knap gespeeld.