| Afgelastingen

speculaaspoppen actie

Dit jaar is er maar liefst € 1521,60 opgehaald met de speculaaspoppen actie. Hopelijk heeft iedereen genoten van deze smakelijke poppen. 

SCMH heeft een mooie opbrengst behaald met De Grote Clubactie 2019. De jeugd van zowel de korfbal- als de voetbalclub en de seniorenelftallen hebben bij elkaar een aantal van 654 loten verkocht, waar wij als club hen enorm voor willen bedanken! Een erg leuk aantal, aangezien er per lot €2,40 direct naar de clubkas gaat. Met deze opbrengst gaat SCMH investeren in speeltoestellen voor de jeugd. 

Shop met je hart

Via doelshoppen.nl kun je geld verdienen voor SCMH. Gewoon door te winkelen bij de winkels waar jij het meeste van houdt. Zo doen onder andere bol.com, HEMA, blokker, thuisbezorgd.nl, Greetz, Intertoys, Center Parcs en Media Markt mee. Kies SCMH in de doelzoeker (categorie korfbal), zoek je favoriete winkel en begin direct met shoppen. Het vermelde percentage of bedrag wordt bij een aankoop toegevoegd aan het saldo van SCMH. In de webwinkels betaal je gewoon de normale prijs. Het kost jou dus helemaal niets extra.