• Voorafgaande aan de beker- en competitiewedstrijden heeft het vaandelteam van de voetbalafdeling een 3-tal oefenwedstrijden gespeeld. Gezien de wijzigingen binnen de selectie zal nog naar de juiste samenstelling gezocht moeten worden. Enkele sterkhouders hebben SCMH verlaten, zijn in een lager team gaan voetballen of hebben noodgedwongen vanwege blessures hun schoenen aan de wilgen moeten hangen. Daartegenover staat de komst van enige (jonge) nieuwelingen, die hun draai bij SCMH nog moeten vinden.

    De eerste tegenstander dit seizoen was Venhorst. Hiervan werd nipt met 1-0 verloren, maar men was niet ontevreden over het vertoonde spel. Tegen WHV werd in Loosbroek ruim gewonnen. De teller stokte bij 0-4. Er waren kansen voor een grotere overwinning, maar op de bepalende momenten ontbrak de scherpte.

    Vorstenbossche Boys was de laatste tegenstander. In Mariaheide leek het op 2-2 uit te draaien, maar door een knullige goal in de absolute slotfase ging de winst met 2-3 naar Vorstenbosch. In de eerste helft hadden de Boys een overwicht, maar na de thee (ranja!) kwam SCMH goed terug. De 2-3 was een kleine domper voor SCMH.

    Voor trainer Stan Vos en zijn staf zijn deze wedstrijden van nut geweest (toch ook weer enige blessuregevallen) en hebben zij een goede indruk van de teamsamenstelling voor het bekertoernooi (tegen drie 3e-klassers) en de competitie.