• Oud-lid Harrie Verkuijlen overleden

    Een week nadat zijn vrouw José overleed, is Harrie Verkuijlen overleden. Harrie had al enige tijd problemen met zijn gezondheid, maar sinds enige weken ging hij onverwacht hard achteruit. Medische problemen met zijn hart en hartkleppen hielden hem deze laatste weken in coma, waardoor hij zelfs bij het overlijden van José niet aan haar bed heeft kunnen zitten. Een zeer trieste aangelegenheid. Harrie is slechts 77 jaar geworden.


    Had José een verleden bij de korfbalvereniging, Harrie heeft zich meerdere jaren ingezet voor de Heise voetbalvereniging. Na zijn jeugdvoetbalperiode heeft Harrie vele jaren een vaste plaats gehad in het eerste team van de vereniging. De laatste seizoenen was hij aanvoerder. Naast het actief voetballen heeft Harrie zich ook als vrijwilliger voor SCMH ingezet. Vanaf seizoen 1965-66 is Harrie gedurende 11 seizoenen lid geweest van het jeugdkader. De eerste jaren als leider, voornamelijk van de A-junioren. In 1971 werd Harrie jeugdvoorzitter en in die hoedanigheid werd hij lid van het hoofdbestuur. Na seizoen 1975-76 nam hij afscheid van het voetbalgebeuren bij SCMH. Hij ging nog wel verder als KNVB-scheidsrechter en in deze functie had Harrie in de regio een goede naam opgebouwd. Zowel als jeugdvoorzitter, als bestuurslid én als scheidsrechter dacht Harrie in oplossingen en niet in problemen. Een eigenschap, die door eenieder zeer gewaardeerd werd.


    Bestuur en leden van SCMH wensen Zoë, Xenia, hun partners, en Max en verdere familie héél veel sterkte is deze zware, onwerkelijke en bijzonder verdrietige periode.