• Pupil van de Week bij voetbal (update)

  Stef.

  Stef was afgelopen zonnige zondag 24 september Pupil van de Week tijdens de eerste competitiethuiswedstrijd van SCMH 1 tegen VOW 1.

  Hij had er zin in en begon als warming-up lekker een balletje overspelen en daarna in de lange rij om op goal te schoppen. Dat ging allemaal prima.

  Na deze warming up naar de scheidsrechter en met een bal in de hand mocht Stef met de scheidsrechter en alle spelers het wedstrijdveld op.

  Handen schudden, de toss en daarna maakte Stef een hele mooie goal.

  De eerste helft had hij in de dug-out met de wisselspelers en verzorger naar de wedstrijd gekeken en daarna lekker nog zelf gevoetbald met de vele kinderen die ook op het sportpark waren.

  In de rust nog even naar de scheidsrechter, die een lotje voor de levensmiddelenmand moest trekken. Hij had erop toegezien dat de scheidsrechter écht niet stiekem in de emmer keek!!

  Na afloop van de wedstrijd kreeg Stef een certificaat en een voetbal, waarop staf en alle spelers van die middag hun naam gezet hadden.

  Stef bedankt voor de leuke middag en veel succes verder bij je eigen team bij SCMH.

 • Op zondag 24 september a.s. speelt SCMH 1 de eerste competitiewedstrijd thuis tegen VOW 1.

  Stef is dan de Pupil van de Week.

  Stef is 10 jaar en speelt in JO11-2. Zijn favoriete club is PSV en Xavi Simons is zijn favoriete speler.

  Stef vindt het leuke aan voetbal dat je competitief in teamverband tegen een bal aan kunt schoppen en je kan lekker hard op goal schieten.

  Zijn andere hobby’s zijn freerunnen, gamen, bakken en trampoline springen.

  Stef hoopt dat SCMH 1 veel goals gaat maken en wenst het team in ieder geval fijne wedstrijden.

  En nog een heel leuk weetje: Afgelopen zaterdag heeft Stef bij een 0-2 achterstand er 2-2 van gemaakt en vervolgens nadat het 3-2 werd, nog een derde goal gemaakt; 4-2!!! Daarmee was zijn hattrick compleet!!!

  Stef wij wensen jou a.s. zondag heel veel plezier als Pupil van de Week.