• Pupil van de week korfbal

    Het tweede deel van het seizoen is weer begonnen. SCMH 1 draait mee voor de koppositie en elke wedstrijd is dus spannend. 

    Zoals gewoonlijk hebben ze bij iedere thuiswedstrijd een pupil van de week. Deze week hebben we 2 pupillen en dat zijn Norah de Wit en Fenna Koppe.  

    Norah is 8 jaar en speelt in de F1 van SCMH. Haar favoriete speelster is Lynn (haar trainster). Ze vind korfbal leuk omdat ze dat samen met haar vriendinnetjes kan doen. Naast korfbal doet ze graag tennis en afspreken met haar vriendinnen. Ze hoopt dat SCMH altijd wint. Zelf wil ze later ook in het 1e van SCMH korfballen.  

    Fenne is 7 jaar en speelt net als Norah in de F1 van SCMH. De favoriete speelsters van Fenna zijn Lynn en Yasmine (hun trainsters). Ze vind korfbal leuk omdat ze het met vriendinnetjes kan doen en dat ze het spannend vind of ze dan scoort. Naast korfbal doet ze graag dansen, zingen, turnen, trampoline springen, tekenen en knutselen. Ze hoopt dat SCMH zondag wint. Ze heeft er zin in om ons aan te moedigen en hoopt dat ze er zelf nog iets van kan leren. 

    Komen jullie samen met Norah en Fenna SCMH 1 korfbal a.s. zondag om 13:30 aanmoedigen? Hopelijk tot zondag!