• Pupil van de week Korfbal

  Zondag 7 mei hebben wij 2 pupillen gehad, Norah en Fenna. Ze mochten de openingsbal van de wedstrijd nemen, dat deden ze allebei echt super goed. Daarna kregen ze een oorkonde, bal en snoepzak van de scheidsrechter en hebben ze de hele wedstrijd vanaf de bank gekeken. Ze vonden dat wij heel goed speelde en ze hebben ons goed aangemoedigd.

   

  Aankomende zondag hebben we weer 2 pupillen, namelijk Lynn van Weert en Liz van Duijnhoven.

  Lynn is 8 jaar en speelt in de F1 van SCMH. Haar favoriete speelsters zijn al haar trainsters en coaches. Ze vind korfbal leuk omdat ze dat samen met haar vriendinnetjes kan doen. Naast korfbal doet ze graag tekenen, skeeleren, zwemmen en gymmen. Een bezig bijtje! Ze hoopt dat SCMH wint en kampioen wordt dit jaar. Ze vind het heel leuk om pupil van de week te zijn en heeft er heel veel zin in.  

  Liz is 8 jaar en speelt net als Lynn in de F1 van SCMH. De favoriete speelsters van Liz zijn Lynn en Yasmine (hun trainsters). Ze vind korfbal leuk omdat ze het met vriendinnetjes kan doen en dat ze leert hoe ze goed met een bal kan gooien. Naast korfbal doet ze graag trampoline springen, afspreken met vriendinnen, muziek luisteren, kleuren en tekenen. Ze hoopt dat SCMH zondag wint en ook dat ze kampioen worden. Ze heeft er zin in om ons aan te moedigen en hoopt dat ze zelf net zo goed wordt als ons en dat ze zelf ook een keer kampioen wordt.

  Komen jullie samen met Lynn en Liz SCMH 1 korfbal a.s. zondag om 12:45 aanmoedigen? Hopelijk tot zondag!