• Jax van der Pas en Jason Verkerk

  Jason en Jax waren afgelopen zondag 16 april Pupillen van de Week tijdens de thuiswedstrijd van SCMH1 tegen Festilent 1. Festilent kon kampioen worden dus er waren héél veel supporters met het team meegekomen. Het was een gezellige drukte op het sportpark.

  De teamgenootjes hadden er zin in en begonnen als warming-up te rennen, rekken en strekken. Daarna lekker een balletje overspelen en in de lange rij om op goal te schoppen. Dat ging allemaal prima en Jax en Jason hadden fanatiek meegedaan.

  Na deze warming up naar de scheidsrechter en met ieder een bal in de hand mochten Jason en Jax met de scheidsrechter en alle spelers het wedstrijdveld op. Door de blauwe rook zagen we ze bijna niet staan.

  Handen schudden, de toss en daarna maakten ze alle 2, na mooie dribbels, een hele gave goal.

  In de rust nog even naar de scheidsrechter, die een lotje voor de levensmiddelenmand moest trekken. Ze hadden erop toegezien dat de scheidsrechter écht niet stiekem in de emmer keek!!

  Festilent 1 won met 2 – 3 dus ze waren kampioen geworden. Maar SCMH 1 was zeker niet de

  mindere!!

  Na afloop van de wedstrijd kregen Jax en Jason ieder een certificaat en een voetbal, waarop staf en alle spelers van die middag hun naam gezet hadden.

  Jason en Jax, bedankt voor de leuke middag en veel succes verder bij jullie eigen team bij SCMH.