• SCMH 2 vs SVOC ‘01/UNITED

ZONDAG 5 Maart, 11:15 uur, Veghel

Vandaag staan de dames uit Mariaheide tegenover SVOC in Veghel. Het wordt een strijd om de eerste plek binnen de competitie te bemachtigen en SCMH heeft er veel zin. De wedstrijd begint en SCMH maakt een sterke start met een mooi kort kansje, 1-0. SVOC komt daarna terug met twee doelpunten door twee korte kansjes, 1-2. Maar de dames van SCMH laten zich niet kennen en zetten nog een tandje bij om die bal erin te knallen. Het loopt nek aan nek, maar na 15 minuten valt er een speelster van SCMH uit. De speelsters van de aanval strijden verder met z’n drieën en proberen met alle moed de bal er toch in te knallen! De dames van SCMH zorgen voor een kleine overtreding om een wissel in te brengen om het vak te versterken. Helaas wordt er in het aanval vak van JES/Klick ook fel gespeeld en we gaan de rust in met een stand van, 5-6.

Na een goede pep-talk, start SCMH de tweede helft met volle moed. De strijd gaat weer nek aan nek op en de doelpunten vliegen om de oren. Na een aantal felle aanvallen en een vrije worp komt de stand in de laatste minuut op 10-10. Helaas scoort SVOC een doelpunt in de laatste minuut, 10-11. SCMH laat zich niet afschrikken en probeert nog de bal snel naar de aanval te spelen om de stand gelijk te maken. In de laatste seconden krijgen we nog een vrijeworp mee en is de spanning wel te snijden. Maar het zit ons niet mee en we sluiten de wedstrijd af met deze stand, 10-11. Na het fluitsignaal gaan de dames van SCMH met een tevreden gevoel naar huis. Als laatste willen we onze wissels bedanken voor het bijspringen in deze spannende wedstrijd.