| Afgelastingen

Beste leden, vrijwilligers en supporters,

ik stop, per 1 november, als voorzitter van SCMH. Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking het afgelopen jaar. Bert vd Broek zal interim mijn taken overnemen. Ondertussen zoeken wij naar een opvolger/opvolgster.

Wegens omstandigheden heb ik besloten dat de functie als voorzitter van SCMH niet langer past in mijn leven nu. Soms komt er iets onverwachts in je leven en maak je de balans op en kijk je naar wat belangrijk is voor jou als persoon. Afgelopen zomer is zo’n moment geweest voor mij. Nadat wij werden geconfronteerd met de ziekte van onze dochter ben ik gaan nadenken waar ik mijn tijd en energie in wil stoppen.
Tijdens de bestuursvergadering van september heb ik de overige bestuursleden op de hoogte gebracht van mijn besluit. De keuze om te stoppen als voorzitter voelt dubbel. Ik weet dat SCMH bij het bestuur in goede handen is en dat maakt het makkelijker. Echter zijn we 1 jaar geleden met elkaar een nieuwe weg in geslagen en had ik deze route graag nog samen met de overige bestuursleden bewandeld.

De samenvoeging en hoe wij het afgelopen jaar met elkaar hebben samengewerkt is iets waar ik trots op ben. SCMH heeft als doel mensen te laten genieten van hun geliefde sport, of dit nu als actief beoefenaar is of als supporter van voetbal en/of korfbal. Als voorzitter is dit niet de leukste periode geweest. We werden geconfronteerd met beperkingen en dan ben je als bestuur genoodzaakt maatregelen te nemen die je nooit eerder hebt moeten nemen.

Bedankt voor jullie veerkracht de afgelopen maanden. Geen makkelijke periode waar we samen doorheen zijn gegaan. Covid rukt weer op, daar zit niemand op te wachten en toch is het zo. Het zijn lastige en uitdagende tijden, waarin op sommige momenten het uiterste van ons wordt gevergd. Qua incasseringsvermogen, qua doorzettingsvermogen, creativiteit en verbinding. En daar kunnen we nu juist het verschil maken samen. Als we samen zorgen dat we onszelf aan de richtlijnen houden en binnen de poorten van ons sportpark rekening houden met elkaar dan overwinnen we ook deze strijd. Ook kijken wij als bestuur naar voren, naar de toekomst.

Een algemene ledenvergadering zit er de komende weken niet in. In juni hebben we onze ledenvergadering al moeten laten vervallen en ook de financiële vergadering, die voor maandag 9 november op de agenda stond, wordt uitgesteld tot een nader te bepalen datum.

Ik zal als spelend lid en vader van 2 sportende dochters SCMH blijven bezoeken, zodra dit weer mag en mogelijk is. Ik zie jullie bij SCMH en hoop dat we samen, met elkaar, zorgen dat SCMH een mooie toekomst tegemoet gaat.

Bedankt.

met sportieve groet,

Mark Leenders