• Achilles Reek - SCMH Eindstand 1-1 Bert van den Broek

    Voorafgaande aan deze wedstrijd was het verschil op de ranglijst tussen beide ploegen 7 punten in het voordeel van Achilles Reek. Na de 90 minuten was deze marge niet veranderd, daar men de wedstrijd afsloot met een 1-1 op het scorebord. Hier was SCMH het minst tevreden mee. De wedstrijd in Mariaheide eindigde destijds ook gelijk: toen bleef het 0-0.

    De wedstrijd ging in de eerste helft redelijk gelijk op. Hoewel er iets meer druk was van Achilles Reek waren de mooiste kansen voor SCMH. Helaas leverden deze geen doelpunten op. In de 25e minuut kwam de thuisclub op voorsprong: een vrije trap vanaf rechts werd fraai diagonaal ingekopt. Deze 1-0 was onhoudbaar voor de Heise goalie.

    Na de thee was SCMH de bovenliggende partij en creƫerde meer kansen. Het wilde echter niet lukken, om deze om te zetten in doelpunten. Na een uur wisselde SCMH Thomas van der Velden en Tom Raaijmakers voor respectievelijk Koen Verhagen en Rick van Asseldonk. Tien minuten later maakte Tano van Hees, zoals altijd onvermoeibaar, plaats voor Clint Bekkers. Dit wierp zijn vruchten af, want meteen hierna kwam SCMH op 1-1. Hierbij kreeg het wel enige hulp van de Reekse keeper. Deze trapte mis bij een steekpass door het midden, waardoor Paul Daandels de bal zo kon binnenlopen. De verdiende 1-1 stond op het bord.

    In het resterende kwartier waren de beste kansen nog voor SCMH, maar gescoord werd er niet meer. Hiermee kreeg SCMH minder dan dat het verdiende. Men keerde huiswaarts om op de kermis snel het terras op te zoeken.