• SCMH sluit competitie af met gelijkspel tegen CITO

    CITO - SCMH Eindstand: 0-0 Verslag: Nick van der Sanden

    OSS- Op Pinkstermaandag stond de laatste competitiewedstrijd uit tegen CITO op het programma. Voor SCMH stond er niks meer op het spel. CITO, dat al zeker was van de nacompetitie, zou bij winst vandaag en puntverlies van FC de Rakt nog 2e kunnen worden en daarmee 1 ronde later in de nacompetitie kunnen instromen.

    Het was CITO dat al snel de aanval zocht . In de 5e minuut kregen ze de eerste kans na een aanval over links waarna de voorzet werd ingeschoten en door keeper Dave van Doorn tot corner werd verwerkt. SCMH verdedigde in de openingsfase en zocht de counter, zoals in de 12e minuut toen Roel Bekkers diep werd gestuurd en alleen op de keeper af ging. Zijn inzet ging helaas recht op de keeper af.  Na een kwartiertje werd de Osse aanvalsdrift wat minder en ging de wedstrijd wat meer gelijk op. In de 23e minuut een grote kans voor CITO. Een corner werd ingekopt, maar ging via de lat over. Na een half uur voetballen weer een diepe bal op Roel Bekkers die vanaf eigen helft startte. Hij omspeelde de keeper, maar werd daarbij neergelegd wat resulteerde in een penalty en geel voor de Osse keeper. De penalty werd ingeschoten door Stan Rovers, maar werd gepakt door de keeper.

    In de rust werd de Heise keeper gewisseld, Jonne Nooijen kwam erin voor Dave van Doorn. De tweede helft begon zoals de eerste, een fel CITO dat enkele grote kansen creƫerde. Zo werd al snel de paal geraakt en ook de rebound ging er niet in tussen een kluwen van verdedigers. Even later weer een speler van CITO die alleen op de Jonne Nooijen af ging na een diepe bal, maar hij schoot recht op de keeper. In de 71e minuut werd een aanval van CITO afgevlagd wegens buitenspel. Wegens praten kreeg de Osse speler hierop direct rood, zodat CITO met 10 man verder moest. Net voor tijd kreeg SCMH nog een flinke kans. Roel Bekkers ging diep, legde terug op de net ingevallen Loek Vulders die binnenschoot. Zijn inzet kon door een speler nog net van de doellijn worden weggewerkt.

    Hierdoor bleef het 0-0 en eindigt SCMH deze competitie op de 10e plek.