• Seizoen afsluiting jeugd voetbal

    Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de jaarlijkse afsluiting voor de voetbaljeugd van SCMH. Uiteraard met traditiegetrouw aansluitend de finale van de penalty bokaal. Nadat de frisse regenbuien weggetrokken waren werd door de jongere teams, JMO7 t/m JMO11 gestart met een voetbal spellen circuit. Onder leiding van de diverse trainers en spelbegeleiders werd er per spel fanatiek gestreden om zo veel mogelijk te scoren, zo hard mogelijk te schieten of de diverse targets te raken. De jongens en meiden moedigden elkaar goed aan maar gingen ook zeker lekker fel de competitie met elkaar aan. Tussendoor was er uiteraard een pauze ronde voor een heerlijk bekertje ranja en een zakje chips. In de tussentijd speelden de oudere jeugdteams een voetvolley toernooi. Ook daar werd door de teams fanatiek gestreden voor de winst.

    Na gezamenlijk de spellen opgeruimd te hebben was het tijd voor de strijd om de penalty bokaal. De prof keeper van dit jaar was Etienne Vaessen. Hij maakte er een mooie show van en probeerde zoveel mogelijk penalty’s vakkundig te stoppen. Maar de finalespelers- en speelsters van SCMH lieten zich niet kennen en passeerden Etienne met zekere regelmaat door strak in de hoek of hoog in de kruising te knallen.

    De dag werd mooi afgesloten met een loterij en de prijs uitreiking. Alle finalisten kregen de door hun welverdiende beker uitgereikt door niemand minder dan Etienne Vaessen zelf. Maar ook de loterij had aan populariteit niets te klagen. De jongere kinderen stonden met hun lootjes bijna tegen de prijzentafel geplakt en hoopten allemaal dat de keepershandschoenen van Etienne juist op hun lotje zou vallen. Nadat alle prijzen vergeven kon iedereen, klein en groot, met een voldaan gevoel huiswaarts. Een geslaagde dag die zonder sponsoren en de vele hulp van alle vrijwilligers niet mogelijk was geweest, heel erg bedankt allemaal!