• Trainers SCMH tekenen bij

    Beide hoofdtrainers van SCMH gaan er na dit seizoen nog eentje extra aan vastknopen. Zowel Henk van Hoof als Stan Vos als SCMH zijn verheugd, dat de besprekingen hebben geleid tot een contractverlenging van beide trainers.

    Stan Vos gaat bij de voetbalafdeling met 2024-2025 zijn vierde seizoen in. Nadat overleg met de spelersraad en de overige stafleden alleen maar positieve resultaten gaf, was het voor het bestuur een kwestie van het over de streep trekken van Stan. Die was op zijn beurt eveneens zeer tevreden over de manier waarop SCMH het hem mogelijk maakte om bij de vereniging te werken. Daarnaast ziet hij nog steeds potentie in de selectiegroep, en dan zeker bij de jongere spelers. Verder is hij blij dat enige twijfelaars er nog een seizoen aanplakken.

    Korfbaltrainer Henk van Hoof gaat na dit seizoen eveneens zijn vierde jaar bij SCMH in. Ook bij deze afdeling was na het overleg de kogel snel door de kerk en was een langer verblijf van Henk in Mariaheide een feit. SCMH kan zich helemaal vinden in de manier van werken van de trainer. Henk is zeer tevreden over de inzet en mentaliteit van de Heise dames. Dit was voor hem zeker één van de redenen om voor nóg een seizoen te tekenen.

    Namens het bestuur wenste voorzitter Will Kemps beide trainers/coaches veel succes voor de rest van dit seizoen, maar zeker ook alvast voor seizoen 2024-2025.