Colofon

Webredactie: Bert van den Broek

Sponsoring: Sander de Wit
Leden: Ron van de Laar
Clubfotograaf: Henriette Rovers
Webmaster: Peter Nooijen

Techniek: Theiner ICT

Zondag 4e klasse H

| Afgelastingen

header kantine1

Door: Theo Raijmakers
Eindstand: 0-2

Dat het duel tussen Milsbeek en SCMH een interessante zou worden, stond wel vast. Beide teams staan stevig in het linker rijtje, maar omdat SCMH in het begin van de competitie vrij gemakkelijk met 2-0 won, vertrokken de Heise mannen optimistisch naar Milsbeek. Echter, slecht weer met veel regen en het gemis van vier vaste elftalspelers zorgden ervoor dat trainer Tom van Dalen en zijn staf flink moesten puzzelen.

Eindstand: 12-19

KVS 12 - 19 SCMH

Vandaag stond KVS op het programma. Na een paar weken rust en natuurlijk de carnaval gingen wij goed uitgerust naar Schijndel. De vorige wedstrijd ging erg gelijk op. SCMH kon toen toch de punten pakken vanwege de doelpunten die uiteindelijk wel vielen. We wisten dus dat we fel moesten beginnen. Zo gezegd, zo gedaan. SCMH begon met een goede start. Na een kwartier stonden wij 0-4 voor. SCMH stond vol vertrouwen en de doelpunten vielen, zo kon KVS nog niet helemaal in hun spel komen. Toch kon SCMH het spel niet helemaal vasthouden en kwam KVS terug. Net voor de rust kreeg de scheidsrechter een harde bal tegen haar slaap aan. Zij heeft de 1e helft nog af kunnen fluiten maar had in de rust te veel last. Gelukkig was er een andere scheidsrechter voor in de plaats gekomen. KVS kwam zelfs terug op 8-9. Gelukkig kreeg SCMH op het juiste moment weer het vertrouwen en de felheid. De doelpunten vielen en zo konden wij de score nog uitbreiden. We brachten de punten mee naar Mariaheide. 

Door: Peter Verkuijlen
Eindstand: 0-2

Op een slecht en moeilijk te bespelen veld heeft SCMH een dik verdiende overwinning behaald tegen Constantia. SCMH had nog iets goed te maken tegen deze tegenstander. Thuis had men onnodig verloren met 2-1 van Constantia. Toen verloor men door enkele onnodige verdedigingsfouten. Nu was daar geen sprake van en het was zelfs zo dat de gastheren amper een goede scoringskans wisten te creëren. Dit was vooral de verdienste van het gehele team van SCMH die erg vastberaden de wedstrijd speelde om hier de drie punten mee te nemen. Vanaf minuut 1 een consequente mandekking toepassen en de tegenstander geen millimeter ruimte geven om gevaarlijk te worden.

Agenda

11
aug
Deze zijn de eerste weken gezamenlijk zowel dinsdag als donderdag

15
aug
Heeswijk-Dinther
Oefenprogramma SCMH 1 voetbal