• SCMH 2 kampioen na overwinning op Corridor

Zondag 14 mei werden de meeste van ons gewekt met een heerlijk ontbijt op bed. Maar dat was niet waar we mee bezig waren, moederdag. Nee... vandaag zouden we kampioen kunnen worden. We vertrokken op tijd richting Son en Breugel, zodat we goed voorbereid aan de wedstrijd konden beginnen. Corridor is een fysiek sterke ploeg, die binnen kampioen is geworden, dus makkelijk zou het niet gaan.

We begonnen sterk aan de wedstrijd. En kwamen op een 0-3 voorsprong. Daarna was het Corridor die sterker begon te worden. Onze aanvallen werden statischer en veel goede kansen kwamen er niet uit. Corridor kwam langs zij en pakte de voorsprong met 6-4. Vlak voor rust wist Marja dit door een snelle wissel nog te beperken tot 6-5.

Na duidelijk instructies in de rust van onze overvolle bank gingen we de tweede helft in. We begonnen sterk en pakte weer de leiding. Met 6-8 was het toch niet de bedoeling dat we dit nog af zouden geven. Corridor maakte de 7-8, waardoor het nog niet beslist was. Door de steun van het publiek en de strijdlust op het veld werd de overwinning niet meer weggegeven. Hierdoor werd Corridor met 8-9 verslagen. Dit is al lichtjes gevierd, maar het feest barst zondag 21 mei pas echt los. Feesten jullie met ons mee?