• Op 31 maart jl. is onze vrijwilliger Harrie Heerkens op 73-jarige leeftijd overleden. Harrie maakte reeds vele jaren deel uit van de maandagploeg. Deze groep mannen is een onderdeel van de onderhoudsploeg, welke onder de commissie Facilitair valt. Op de maandagmorgen, Harrie was steevast als eerste aanwezig, maakten zij de velden en materialen, die na het weekend niet ongeschonden uit de strijd waren gekomen, weer in orde. Werkzaamheden, die door de actieve leden zeer gewaardeerd werden. Harrie was een man van aanpakken en de commissie zal hem node gaan missen. Naast vrijwilliger Harrie ook vele seizoenen vaste supporter van het eerste team.

    Harrie is zelf ook als voetballer actief geweest. Hij is eind jaren ’50 lid geworden. In de jaren ’70 heeft hij gedurende vele seizoenen deel uitgemaakt van het vaandelteam van SCMH. Harrie stond bij SCMH én in de regio bekend als een stevige, maar sportieve, verdediger. Als aanvaller had je een ‘lastige’ middag! Menig tegenstander deed het in de broek als die tegen Harrie moest spelen.

    Na zijn SCMH-periode heeft Harrie nog een kort uitstapje naar Erp gemaakt, maar dan als speler in een lager team. Hierdoor stond hij wel eens als tegenstander van SCMH op het veld.

    In zeer korte tijd is Harrie erg ziek geworden met het overlijden tot gevolg. Een klap voor zijn vrouw Tonnie en zijn kinderen, kleinkinderen en overige familieleden. SCMH wenst hen allen heel veel sterkte toe voor de komende periode om dit plotselinge verlies te verwerken. Het gemis zal groot zijn.