• Vrijwilligersavond SCMH 2023

  Medio deze maand heeft SCMH haar bedankavond voor de vrijwilligers van de vereniging gehouden. Tijdens deze gezellige en goed-bezochte avond was er, onder het genot van een drankje en hapje, veel tijd om eens lekker bij te buurten en dat dan niet alleen over voet- en korfbal. Van deze mogelijkheid werd heel veel gebruik gemaakt. Met de verschillende nieuwe gezichten in de kantine was hiervoor dan ook volop aanleiding. Het competitieve deel bestond uit een pubquiz, georganiseerd en gepresenteerd door Dinfy, Thomas en Cody. Menig groep liep vast op de pittige vragen. Groep 2 werd winnaar, maar wel met een groot vraagteken…

  Als vanzelfsprekend deed voorzitter Will Kemps een woordje. Hierbij stond hij, naast het welkom voor de aanwezigen, stil bij enkele (oud)vrijwilligers, die onlangs zijn overleden. Een kort moment van stilte toonde respect voor deze (oud)leden.

  Vrijwilliger van het Jaar

  Verder maakte de voorzitter de Vrijwilliger van het Jaar bekend. Gezien de vele nominaties had de keuzecommissie ervoor gekozen om aan twee vrijwilligers deze titel toe te kennen. Als eerste werd Jan Raaijmakers naar voren geroepen. Gedurende circa 16 jaar verzorgt Jan de materialen van de korfbalclub en sinds de samenvoeging van de korfbalafdeling. Hij zorgt ervoor dat o.a. de palen, korven en ballen op de juiste plaatsen zijn. En indien mogelijk  repareert hij in ongerede geraakte spullen. Sinds genoemde samenvoeging in 2019 maakt Jan deel uit van de onderhoudsploeg van de commissie Facilitair. Het speldje kreeg Jan opgespeld door secretaris Femke van der Velden en het aandenken en bloemetje overhandigd. Dit alles onder luid applaus.

  De tweede, niet aanwezige, Vrijwilliger van het Jaar was Cindy van der Burgt. Via een satellietverbinding met Gent werd contact gezocht met Cindy. Met tussenkomst van René, die in het ‘complot’ zat, kregen de aanwezigen in de kantine het beeld van Cindy live op de televisie. De voorzitter memoreerde de verdiensten van de decoranda: voormalig voorzitter van de jeugdafdeling voetbal, leidster/trainster van de MO20 en werkzaam binnen de Kantinecommissie. Namens de vereniging speldde René het speldje op en met de belofte dat het aandenken en het bloemetje nog volgen, nam het clubhuis met een groot applaus afscheid van Cindy.

  Met verder dank aan Berdine en Erica kan SCMH wederom terugzien op een geslaagde avond.