| Afgelastingen

Door: Nick van der Sanden

MARIAHEIDE- De laatste twee wedstrijden waren al afgelast wegens de weersomstandigheden. Ook vandaag was het de vraag of de wedstrijd wel door zou gaan, want storm Dennis raasde over het land. Terwijl verschillende andere wedstrijden in de regio niet doorgingen, werd er in Mariaheide gewoon afgetrapt. DSV uit Sint Anthonis dat op bezoek kwam had zes punten minder dan SCMH en stond drie plekken lager op de ranglijst op de 6e plek. De heenwedstrijd op 22 september jongstleden werd met 2-3 door SCMH gewonnen.

OEFFELT – SCMH is de hervatting van de competitie na de winterbreak slecht begonnen. Tegen vv de Zwaluw in Oeffelt, speelde de Heise formatie één van de slechtste wedstrijden van het seizoen. Na een erbarmelijke wedstrijd die volgens coach Tom van Dalen “niks met voetbal te maken had”, ging SCMH in de slotfase pijnlijk onderuit door een discutabele strafschop, waardoor de thuisploeg met 2-1 zegevierde.

Door: Bert van den Broek
Eindstand: 2-0

SCMH en het bezoekende Juliana Mill zorgden deze middag niet voor enig vuurwerk binnen de kalklijnen. Het echte vuurwerk kwam van langs de lijn, alwaar enige jeugd, zij het op gepaste afstand, een voorschot nam op de naderende jaarwisseling. Binnen de lijnen was het vertoonde spel niet om over naar huis te schrijven. Wellicht waren de wind en het veld daarvan mede de oorzaak. Zowel SCMH als Juliana Mill waren slordig, wat over het geheel gezien een rommelige wedstrijd tot gevolg had. Jammer voor het talrijk opgekomen publiek. Aan beide zijden werden maar weinig kansen gecreëerd, maar Stan Rovers stelde met twee fraaie assists teamgenoten in staat om te scoren: 2-0 voor SCMH.

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc
intersportuden

Doelshoppen voor SCMH

Shop met je hart