• De winterstop voor dit seizoen is voor de verschillende geledingen van de vereniging als volgt.

  Korfbalafdeling

  Tijdens de weken van de Kerstvakantie wordt door deze afdeling, zowel de jeugd als de senioren, niet getraind en zijn er geen wedstrijden. Vanaf maandag 9 januari starten de zaaltrainingen weer en volgen ook meteen de wedstrijden weer.

  Voetbalafdeling

  De laatste wedstrijden voor de senioren zijn 11 december, m.u.v. het 2e team, dat op 18 december nog een (uit)wedstrijd moet spelen. De laatste trainingen zijn op donderdag 15 december. De selectieteams beginnen weer op dinsdag 3 januari, terwijl de eerste training voor de lagere teams op dinsdag 17 januari zal zijn.

  De wedstrijden beginnen voor het 1e team op zondag 22 januari, terwijl de andere teams op 29 januari starten.

  De 2e fase van de jeugdafdeling eindigt op 10 december. Uitzonderingen hierop zijn de JO19-1, JO13-1JM en JO10-2, die op 17 december ook nog een (inhaal)wedstrijd moeten spelen. Alle drie thuis.

  De JO7 speelt in de Meierijcompetitie op 17 december ook nog, terwijl de wedstrijden voor 24 december inmiddels al zijn afgelast.

  Op maandag 19 december begint voor de jeugd de winterstop. In het nieuwe jaar begint de JO19 weer in de week van maandag 9 januari, terwijl de andere teams een weekje later beginnen, dus vanaf 16 januari.

  De 3e fase voor de jeugd begint op zaterdag 28 januari.

  JO19-1 en JO13-1JM zitten nog in de beker en spelen beide op zaterdag 21 januari een uitwedstrijd in de knock out-fase.