• Pupillen van de Week bij voetbal:

  Duuk en Yinte waren maandag 10 april, 2e paasdag, Pupillen van de Week tijdens de thuiswedstrijd van SCMH1 tegen Juliana Mill 1.

  De teamgenootjes hadden er zin in en begonnen de warming-up met rek- en strekoefeningen en daarna lekker een balletje overspelen. Als laatste in de lange rij om op goal te schoppen. Ze waren allebei super enthousiast en het ging allemaal prima.

  Na deze warming up naar de scheidsrechter en mochten Yinte en Duuk met de scheidsrechter en alle spelers het wedstrijdveld op.

  Handen schudden, de toss (ze mochten allebei de muntjes van de scheidsrechter houden) en daarna maakten ze samen, na mooie dribbels, een hele mooie goal.

  In de rust nog even naar de scheidsrechter, die een lotje voor de levensmiddelenmand moest trekken. Ze hadden erop toegezien dat de scheidsrechter ├ęcht niet stiekem in de emmer keek!!

  Na afloop van de wedstrijd kregen Duuk en Yinte ieder een certificaat en een voetbal, waarop staf en alle spelers van die middag hun naam gezet hadden.

  Yinte en Duuk, jullie waren super enthousiast. Bedankt voor de leuke middag en veel succes verder bij jullie eigen team bij SCMH.